BM Országos Pontszerző Fekvenyomó Bajnokság 2023

 

Az Országgyűlési Őrség által az idei évben is megrendezésre került a Belügyminisztérium Országos Pontszerző Fekvenyomó Bajnoksága. A bajnokságot korábban meghívásos versenyként hét alkalommal szervezetük meg, mely Tornyos Kupaként vált ismertté egészen a tavalyi évig, amikor előszőr került be az országos pontszerző bajnokságok közé.

A megnyitón Lisoczki László ogy. dandártábornok az Országgyűlési Őrség parancsnoka köszöntötte a résztvevőket. Parancsnok úrtól dr. Lombosi Melinda a Magyar Erőemelő Szövetség elnökségi tagja vette át a szót.

A versenyen három korcsoportban és 4 női-, illetve 5 férfi súlycsoportban 36 szervtől 171 fő vett részt. A csapatok közötti versenyben több szerv azonos eredménnyel végzett.

Az Országgyűlési Őrség állományából:
-    András Csaba ogy. főtörzsőrmester III korcsoport 105 kg kategóriában I. helyezést,
-    Elek Zsuzsanna ogy. zászlós II. korcsoport 65 kg kategóriában I. helyezést,
-    Kerper Attila ogy. főtörzsőrmester III. korcsport +105 kg kategóriában III. helyezést,
-    Molnár Lívia ogy. alezredes III. korcsoport 65 kg kategóriában II. helyezést,
-    Szentmártoni Mihály ogy. főtörzszászlós III. 105 kg kategóriában III. helyezést ért el.

A legeredményesebb női versenyző a Készenléti Rendőrség állományából dr. Lombosi Melinda, míg a legeredményesebb férfi versenyző a Terrorelhárítási Központ állományából Márk Attila László lett.

A bajnokságot Menczer Gusztáv a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárságának főtanácsadója zárta, aki gratulált a résztvevőknek, megköszönte a színvonalas szervezést és a rendezvényen jelenlévő vezetőkkel együtt biztosított minket arról, hogy a jövőben is támogatják a versenyt.

A bajnokság színvonalas és sikeres lebonyolításában nagyban közreműködött a Magyar Rendészeti Sportszövetség, melyet ezúton is köszönünk.

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk!

 

​​​​​​Eredménytáblázat

 

Galéria