Bizottsági arcképcsarnok

Készült: 2022.10.05.14:17:36 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

225. ülésnap (2017.05.18.), 153. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka általános vita elnapolása
Videó/Felszólalás ideje 1:57


Felszólalások:  Előző  153  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Kérdezem, van-e valakinek még hozzászólási szándéka. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására reggel 8 órától kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az élel­miszerlánccal kapcsolatos egyes törvények mó­dosításáról szóló törvényjavaslathoz be­nyújtott szabályszerű túlterjeszkedő módosító javaslatra újra megnyíló általános vita a lezárásig.

A kormány-elő­terjesztés T/15372. számon, a Me­zőgazdasági bizottság által benyújtott szabályszerű túlterjeszkedő módosító javaslat pedig T/15372/3. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

Emlékeztetem önöket, hogy az Országgyűlés a házszabály 70. § (2) bekezdése alapján megállapította, hogy a túlterjeszkedő módosító javaslat szabályszerű. Felhívom figyelmüket, hogy az újra megnyíló általános vita kizárólag a szabályszerű túlterjeszkedő módosító javaslat megvitatásából áll. Tájékoztatom önöket, hogy a szabályszerű túlterjeszkedő módosító javaslathoz a vita lezárásáig lehet képviselői módosító javaslatokat benyújtani.

Tisztelt Országgyűlés! Elsőként megadom a szót Zsigó Róbert államtitkár úrnak, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkárának, a napirendi pont elő­terjesztőjének, 30 perces időkeretben.
Felszólalások:  Előző  153  Következő    Ülésnap adatai