Bizottsági arcképcsarnok

Készült: 2023.09.22.22:48:21 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

218. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Hiller István (MSZP)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:18

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK : (A teremben lévők felállnak, és ezzel köszöntik a választópolgárok közösségét. Amikor az ülést vezető elnök helyet foglal, a teremben lévők is leülnek.) Jó reggelt kívánok! Az Országgyűlés őszi ülésszakának 8. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Földi László és Gyüre Csaba jegyző urak lesznek segítségemre. Köszöntök mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat itt és a képernyő előtt.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyarország 2020. évi központi költségvetéséről szóló 2019. évi LXXI. törvény végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. A T/17188. számú kormány-előterjesztés, valamint az Állami Számvevőszék által benyújtott, Magyarország 2020. évi központi költségvetése végrehajtásának ellenőrzéséről szóló T/17188/1. számú jelentés a parlamenti hálózaton elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós és nemzetiségi napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Tisztelt Országgyűlés! Elsőként megadom a szót Varga Mihály pénzügyminiszter úrnak, a törvényjavaslat előterjesztőjének. Miniszter úr! (Varga Mihály a szónoki emelvényre lép.)

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai