Bizottsági arcképcsarnok

Készült: 2022.10.02.08:30:55 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

29. ülésnap, 277. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:29

Felszólalások:  <<  277  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Képviselő úr, ön a kormánypártokat olyan jelzővel minősítette, amiért figyelmeztetésben részesítem. A testület minősítése, ön tudja, hogy azt mit jelent. Tisztelettel kérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki a fennálló időkeret terhére felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, a vitát lezárom.

Megkérdezem Böröcz László képviselő urat, hogy kíván-e a vitában elhangzottakra előterjesztőként válaszolni. (Jelzésre:) Nem kíván. Tisztelt Képviselőtársaim! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Most előterjesztések tárgysorozatba-vételi kérelmének tárgyalása következik. A DK képviselőcsoportja indítványozta, hogy az Országgyűlés döntsön a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény és más kapcsolódó törvények módosításáról című, T/805. számú törvényjavaslat tárgysorozatba vételéről. A tárgysorozatba vételt a költségvetési bizottság elutasította.

Tisztelt Országgyűlés! Először megadom a szót az előterjesztőnek ötperces időkeretben. Kérdezem, hogy ki lesz az előterjesztő. (Jelzésre:) Varju László képviselő úr. Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó.

Felszólalások:  <<  277  >>    Ülésnap adatai