Bizottsági arcképcsarnok

Készült: 2022.10.02.08:42:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

29. ülésnap, 229. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka bejelentés
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:06

Felszólalások:  <<  229  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! (Zaj.  Csenget.) Mivel indítvány hangzott el a Házbizottság összehívására, bejelentem, hogy erről értesítem a Házbizottság (Korózs Lajos: Na, már megérte!  Derültség az ellenzéki pártok soraiból.), illetve az Országgyűlés elnökét.

(17.40)

Az országgyűlési törvény 13. § (5) bekezdésének megfelelően az elnök úr írásban értesíteni fogja a frakcióvezetőket a Házbizottság időpontjáról és helyszínéről. Most pedig áttérünk a következő napirendünkre.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és a Magyarországgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések vitája. A Kocsis Máté, Gulyás Gergely, Böröcz László és Halász János fideszes képviselők, továbbá Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő által benyújtott H/1487. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetőek. Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem az előterjesztőt, kíván-e felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzést nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, a kormány nevében, kíván-e valaki felszólalni. (Dömötör Csaba jelzi hozzászólási szándékát.  Dr. Lukács László György, Dömötör Csabára mutatva: Aki a Juncker-táblát tartotta! Ott, az a fiatalember!) Igen, akkor kérem a kártyát megfelelő helyre elhelyezni! (Dr. Lukács László György: A Juncker-táblás úr!) Köszönöm. Öné a szó, államtitkár úr.

Felszólalások:  <<  229  >>    Ülésnap adatai