Készült: 2021.08.04.02:17:38 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

18. ülésnap, 229. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:55

Felszólalások:  <<  229  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Bajkai képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem az előterjesztőt, kíváne szólni. (Dr. Bajkai István nemet int.) Jelzi, hogy nem. A kormány részéről kíváne valaki felszólalni. (Dr. Völner Pál nemet int.) Jelzik, hogy nem. A kijelölt Igazságügyi bizottság nem állított előadót. Képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretben. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt felszólalásra nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A vitát lezárom. Megkérdezem az előterjesztőt. (Dr. Bajkai István nemet int.) Nem kíván élni a felszólalás lehetőségével.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes választásokkal kapcsolatos törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A Gulyás Gergely, Bajkai István, Zsigmond Barna Pál, Kocsis Máté és Németh Szilárd István fideszes képviselők által benyújtott T/714. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetőek. Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztést nemzetiségi napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor, 15 perces időkeretben. Megadom a szót Bajkai István képviselő úrnak, a bizottság előadójának.

Felszólalások:  <<  229  >>    Ülésnap adatai