Készült: 2021.08.04.00:37:04 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

18. ülésnap, 227. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:39

Felszólalások:  <<  227  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Bajkai István képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem az előterjesztőt, kíváne felszólalni. (Jelzésre:) Jelzi, hogy nem. A kijelölt Igazságügyi bizottság nem állított előadót.Képviselői felszólalások következnek, napirend szerinti időkeretben. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A vitát lezárom. Kérdezem az előterjesztőt, kíváne élni a felszólalás lehetőségével. (Jelzésre:) Jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

(19.40)

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló 2011. évi CLXII. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A Hende Csaba, Bajkai István és Zsigmond Barna Pál fideszes képviselő urak által benyújtott T/711. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetőek.

A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor, 15 perces időkeretben. Megadom a szót Bajkai István képviselő úrnak, a bizottság előadójának.

Felszólalások:  <<  227  >>    Ülésnap adatai