Készült: 2021.08.04.02:09:25 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

43. ülésnap, 263. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:24

Felszólalások:  <<  263  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, tisztelt képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Völner Pál államtitkár urat, kíván-e a vita e szakaszában szólalni. (Dr. Völner Pál nemet int.) Államtitkár úr jelzi, hogy a vita e szakaszában nem kíván felszólalni.Tisztelt Országgyűlés! A kijelölt Igazságügyi bizottság nem állított előadót.

Most képviselői felszólalásokra kerülhet sor. Megkérdezem képviselőtársaimat, kívánnak-e élni ezzel a lehetőséggel. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt nem látok. A vitát lezárom. (Jelzésre:) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván felszólalni.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az oktatási nyilvántartásról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/2940. számon és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők. Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztést nemzetiségi napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Megadom a szót Dunai Mónika képviselő asszonynak, a bizottság előadójának. Parancsoljon, képviselő asszony!

(19.20)

Felszólalások:  <<  263  >>    Ülésnap adatai