Készült: 2021.08.04.02:54:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

43. ülésnap, 261. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:21

Felszólalások:  <<  261  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, államtitkár úr, a vita e szakaszában kíván-e felszólalni. (Dr. Völner Pál nemet int.) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván a vita e szakaszában felszólalni. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a kijelölt Igazságügyi bizottság nem állított előadót.

Most képviselő felszólalások következnek. Kérdezem, kíván-e élni valaki képviselőtársaim közül a felszólalás lehetőségével. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt nem látok. A vitát lezárom. Kérdezem államtitkár urat, kíván-e felszólalni. (Dr. Völner Pál nemet int.) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván felszólalni.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra későbbi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes igazságügyi tárgyú törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/2936. számon és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Megadom a szót Vécsey László képviselő úrnak, a bizottság előadójának. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  261  >>    Ülésnap adatai